0

Tervezés

2023-06-02 15:12

Öntözőrendszerek tervezése

Cégünk több, mint 30 éve készít öntözőtervrajzokat magánkertek, közparkok, lakóparkok, ipari területek, labdarúgó-, lovas-, tenisz-, valamint golf pályákhoz .

A számolatlanul készített tervek során összegyüjtött tapasztalatok, segítségünkre vanak abban, hogy az Ön- és az öntözendő terület igényének legmegfelelőbb és leggazdaságosabb öntözőrendszerét tervezzük meg. 
Amennyiben cégünket szeretné megbízni a terv elkészítésével kérjük küldje el az öntözendőterület tervrajzát az info@summatrade.hu e-mail címre. 
Tervrajzokat DWG, JPEG, PDF, TIFF formátumokban tudunk fogadni.

Várjuk megtisztelő megkeresését.

Kapcsolat

Biztonsági kód

 

Cégünkről

A Summa-Trade Kft. 1989. október 23-án alakult, és az elmúlt több, mint három évtizedben folyamatosan a hazai parköntözés meghatározó szereplője volt. Az amerikai Hunter öntözőrendszerek magyarországi képviseleteként a legnagyobb piaci szereplővé tette a márkát, amelyet a szakmán belül és kívül is mindenki elismer.
A Summa-Trade terméktámogató rendszere, képzései, tervezői szolgáltatása, az öntöző közéletben betöltött vezető szerepe nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a magyar öntözős szakma kiemelkedjen az európai átlagból.
Büszkék vagyunk az elért eredményeinkre, de igyekszünk megújulni, és a munkánkat még magasabb színvonalon végezni. Ebben sokat segíthet az Ön építő hozzászólása is.

 

 

Cookie beállítások

1039 Budapest Heltai Jenő tér 17.

+36 20 444 54 15

info@summatrade.hu

Munkanapokon 7:00 -tól 16:00 -ig

Adószám: 10259157-2-41

Cégjegyzékszám: 01 09 063203

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk
Kosár tartalma
Tovább a kosárhoz