0

FX Luminaire kerti világítás

2023-10-24 10:00

Tedd látványossá és használhatóvá a kerted az esti órákban is!

Egy kert használhatóságát nagyban befolyásolja a nappalok hossza. Egy kellemes nyári estén akár 9 óráig is lehet gyönyörködni a kerti virágok szépségében, de egy melegebb októberi napon már 5 órakor beűz minket a sötétség. A Hunter cég FX Luminaire lámparendszere a kert szépségét és használhatóságát emeli ki az esti órákra is úgy, hogy az teljesen biztonságos legyen, hiszen ez a rendszer 15 Volt feszültségen működik.

Ha szeretnéd kertedet más megvilágításból is elbűvölőnek látni, keress minket, és megmutatjuk a benne rejlő lehetőségeket a kitelepíthető DEMO dobozunkkal!

Kapcsolat

Biztonsági kód

 

Cégünkről

A Summa-Trade Kft. 1989. október 23-án alakult, és az elmúlt több, mint három évtizedben folyamatosan a hazai parköntözés meghatározó szereplője volt. Az amerikai Hunter öntözőrendszerek magyarországi képviseleteként a legnagyobb piaci szereplővé tette a márkát, amelyet a szakmán belül és kívül is mindenki elismer.
A Summa-Trade terméktámogató rendszere, képzései, tervezői szolgáltatása, az öntöző közéletben betöltött vezető szerepe nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a magyar öntözős szakma kiemelkedjen az európai átlagból.
Büszkék vagyunk az elért eredményeinkre, de igyekszünk megújulni, és a munkánkat még magasabb színvonalon végezni. Ebben sokat segíthet az Ön építő hozzászólása is.

 

 

Cookie beállítások

1039 Budapest Heltai Jenő tér 17.

+36 20 444 54 15

info@summatrade.hu

Munkanapokon 7:00 -tól 16:00 -ig

Adószám: 10259157-2-41

Cégjegyzékszám: 01 09 063203

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk
Kosár tartalma
Tovább a kosárhoz