0

Csináld magad öntözés

2024-06-19 08:30

Csináld magad az öntözőrendszeredet, de gazdaságosan és okosan!

A Csináld Magad programunkat azon vállalkozó kedvű kerttulajdonosok számára alakítottuk ki, akik szeretnék az automata öntözőrendszerüket saját maguk megépíteni. Ennek a döntésnek két oka lehet.

 • Vannak ‑ nem is kevesen ‑ akik szeretik a kihívásokat, és saját maguk készítik el a ház körüli kisebb-nagyobb beruházásaikat, azért mert érdekli őket a feladat, és nem riadnak meg a kétkezi munkától.
 • A másik tábor szeretne takarékoskodni a pénzével, és ezt is meg tudjuk érteni.

Mit ajánlunk és miben tudunk segíteni?

Úgy gondoljuk, ha eljutott a honlapunkra, akkor szeretne a kertjébe automata öntözőrendszert telepíteni, mi több, ezt a rendszert saját kezűleg építené meg. Mi ebben kívánunk a segítségére lenni Önnek. 
Mire gondoltunk? 
Ha megbíz bennünket a szakszerű terv elkészítésére, akkor kész terv alapján összeállított árajánlatot ingyen átadjuk Önöknek. Amennyiben a kapott ajánlat után megtekintené a részletes öntözési tervet, budapesti irodánkban személyesen megteheti. Ha a munkánk elnyeri a tetszését, akkor a tervet minimális díjért megveheti, és ha később a termékeket megrendeli úgy a tervezési díjat jóváírjuk a vásárlás összegéből! 

A kapott terv, és az általunk nyújtott szakmai segítséggel, szerelési- és telepítési útmutatóink használatával könnyedén megépítheti saját öntözőrendszerét.

Lássuk pontokba szedve a lényeget:

 1. Részletes terv- és anyagkiírás: 10 000,- +ÁFA (levásárolható)
 2. A megvásárláskor a részletes szaktanácsadást/oktatást nyújtunk.
  • Magas szintű telepítési útmutatók.
  • Kidolgozott szerelési ábrák.
  • Részletes bontású színes helyszínrajzok.

MIÉRT VÁLASSZA A SUMMA-TRADE KFT.-t?

 • IDÉN MÁR TÖBB, MINT 30 ÉV TAPASZTALATTAL RENDELKEZÜNK
 • 15 ÉVE SIKERES A CSINÁLD MAGAD PROGRAMUNK
 • TÖBB 100 SIKERES CSINÁLD MAGAD KERT KÉSZÜLT EL
 • A HUNTER VEZETŐ MÁRKA AZ ÖNTÖZÉS VILÁGÁBAN
 • 5 ÉV GARANCIA EGYES TERMÉKEKRE

A Hunter vállalat a világ legnagyobb parköntözéssel foglalkozó vállalata. Több forgó szórófejet gyártanak, mint az összes versenytársuk együttvéve. A Hunter választéka az elmúlt két évtizedben a legszélesebbre nőtt, a termékeik minőségét még a konkurencia is kénytelen elismerni. Ma a Hunter gyártja a legmegbízhatóbb és legjobb teljesítményt nyújtó öntözéstechnikai alkatrészeket. A meghosszabbított garancia időn belüli meghibásodási arány egy ezrelék alatti, ami elképesztően alacsony szám.

Bárkit megkérdeznek, itthon a Hunter márka szinte egyeduralkodó a szakmánkban.

A Summa-Trade Kft. 1989 óta, immár több, mint 30 esztendeje foglalkozik öntözéstechnikával, készít tervrajzokat különböző zöldfelületek öntözőrendszereihez. Ez idő alatt számos magánkert, lakó-, és ipari park, labdarúgó-, lovas- és teniszpálya, golfpálya illetve közterület tervét rajzoltunk meg, megrendelőink és partnereink legnagyobb megelégedésére. 

Az eltelt évek alatt óriási tapasztalatot szereztünk öntözőrendszerek tervezésében. Ezt a tapasztalatot ajánljuk fel az Ön számára. 

Amennyiben felkeres bennünket személyesen, vagy eljuttatja emailben az öntözendő terület felmérési vázlatát, akkor elkészítjük az öntözőrendszer tervrajzát és kézhez kap egy tételes anyagkiírást is.

Legyen szép kertje és takarítsa meg a telepítés költségét. Mi ebben is a partnerei leszünk.

Ha többet szeretne megtudni, látogassa meg a www.csinaldmagadontozes.hu oldalunkat.

 

Kapcsolat

Biztonsági kód

 

Cégünkről

A Summa-Trade Kft. 1989. október 23-án alakult, és az elmúlt több, mint három évtizedben folyamatosan a hazai parköntözés meghatározó szereplője volt. Az amerikai Hunter öntözőrendszerek magyarországi képviseleteként a legnagyobb piaci szereplővé tette a márkát, amelyet a szakmán belül és kívül is mindenki elismer.
A Summa-Trade terméktámogató rendszere, képzései, tervezői szolgáltatása, az öntöző közéletben betöltött vezető szerepe nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a magyar öntözős szakma kiemelkedjen az európai átlagból.
Büszkék vagyunk az elért eredményeinkre, de igyekszünk megújulni, és a munkánkat még magasabb színvonalon végezni. Ebben sokat segíthet az Ön építő hozzászólása is.

 

 

Cookie beállítások

1039 Budapest Heltai Jenő tér 17.

+36 20 444 54 15

info@summatrade.hu

Munkanapokon 7:00 -tól 16:00 -ig

Adószám: 10259157-2-41

Cégjegyzékszám: 01 09 063203

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk
Kosár tartalma
Tovább a kosárhoz