0

Szállítási feltételek

A webáruházban regisztráció nélkül is lehet vásárolhatni.

A regisztráció ingyenes és semmilyen kötelezettséggel nem jár. Az első lépésben egy szabadon választott felhasználói név, jelszó és a személyes adatai mellett meg kell adnia egy e-mail címét, melyre rendszerünk egy aktiváló kódot küld. Az e-mailben található aktiváló linkre kattintva sikeresen regisztrált a webáruházban.
Nagyon fontos, hogy a regisztráció folyamán valós e-mail címet és telefonszámot (lehetőleg mobiltelefon számot) adjon meg, hiszen az e-mail cím az aktiváláshoz és a kapcsolattartáshoz szükséges, a telefonszám pedig a futárszolgálatnak szükséges a sikeres kiszállításhoz, illetve probléma esetén ügyfélszolgálatunk munkájához is elengedhetetlen. Fontos! Egy e-mail címhez csak egy regisztráció lehetséges.

Szállítás:
A rendelése feladásakor az átvétel módjánál a személyes átvétel, illetve a a házhoz szállítás futárszolgálattal között választhat.

Személyes átvétel:

A megrendelt áru átvehető személyesen az alábbi címen nyitvatartási időben.

Cím: 1039 Budapest, Heltai Jenő tér 17.

Nyitvatartás: hétfőtől-péntekig 7-16 óra között.

Telefon: (06 1) 240 00 21, (06 20) 444 54 15

E-mail: info@summatrade.hu

Kiszállítás futárszolgálattal:

A cégünkkel szerződésben álló futárszolgálat a raktáron lévő termékek esetében, a tárgynapon délelőtt 11 óráig leadott és visszaigazolt megrendeléseket, legkésőbb 2 munkanapon belül szállítja házhoz az Ön által megjelölt címre. Pontos szállítási időpont megadására sajnos nincs lehetőség. A kiszállításra általában 8 és 16 óra közötti időszakra esik.

Fizetés:

Személyes átvétel esetén alábbi fizetési módok lehetségesek:

  • készpénz
  • bankkártya
  • elöre utalás (előre utaláshoz hívja ügyfélszolgálatunkat)

Futárszolgálattal történő kiszállítás esetén:

  • utánvéttel
  • előre utalás (előre utaláshoz hívja ügyfélszolgálatunkat)
  • bankkártya

Szállítási költség (GLS futárszolgálattal) Magyarország egész területén:

Csomag tömeg

1 csomag/cím

Utánvét mérték

Utánvét felár

0,1 - 1 kg

1975 Ft + ÁFA

50 000 Ft-ig

550 Ft + ÁFA

1,1 - 20 kg

2400 Ft + ÁFA

100 000 Ft-ig

650 Ft + ÁFA

20,1 - 40 kg

3800 Ft + ÁFA

250 000 Ft-ig

850 Ft + ÁFA

   

250 000 Ft-tól

1%


Szállítási költség (MPL futárszolgálattal) Magyarország egész területén:

Csomag tömeg

1 csomag/cím

Kezelési költség csomagonként

0,1 - 10 kg

1566 Ft + ÁFA

2800+ÁFA
 

10 - 20 kg

2354Ft + ÁFA

20 - 40 kg

4716 Ft + ÁFA

   

Az MPL futárszolgálattal való szállítás esetén utánvétre nincs lehetőség, kizárólag előre utalással vagy bankkártyával lehet fizetni.
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a kiszállítási idő hosszabb lehet a szokásosnál, mivel a postai szállítások feldolgozása, a csomagok postára szállítása további időt vehet igénybe, kapacitás függvényében.

A rendelés csomagösszeállítása a szállítható mérettől függ, ezért a szállítási költség utólag kerül pontosításra
A nagy terjedelmű áruk esetén, a térfogat és az áru értéke alapján kerül megállapításra a szállítási költség. PL:KPE csövek, gyeptápok, fűmagok.
KPE csövek, nyeles szerszámok, és egyéb tekercses áruk külön kerülnek feladásra.


Rendelés módosítás, vagy elállás: 
A fogyasztónak joga van tizennégy napon belül a szerződéstől elállni, abban az esetben, ha az átvett árut hiánytalan és hibátlan állapotban, sértetlen, eredeti csomagolásban visszajutatta az eladónak.
Tekintettel arra, hogy cégünk a lehető legrövidebb időn belül kívánja megrendelőit kiszolgálni, így lehetőség szerint azonnal vagy a legkésőbb a következő munkanap délelőtt 11óráig személyesen vagy faxon a (+36-1) 240-00-21;(+36-1-) 240-11-61 telefonszámokon, illetve az info@summatrade.hu e-mail címen jelezze módosítási vagy elállási szándékát.
A későn jelzett módosítás vagy elállás esetén, a felmerülő költségeket kénytelenek vagyunk a megrendelőre hárítani. Amennyiben a rendeléstől a kiszállítás után kíván elállni, akkor az áruval együtt a számlát is vissza kell küldeni. A visszaszállítás költsége a vevőt terheli.

Garancia: Termékekre 1, 2, 3, vagy akár 5 év garanciát vállal a gyártó és a forgalmazó. A termékhez alkalmazott garanciális időről kérjük, érdeklődjön ügyfélszolgálatunknál. A jótállás csak akkor érvényesíthető, ha a készülék sorszáma és a jótállási jegy sorszáma megegyezik, és az eladástól számított garanciális idő még nem telt el. Amennyiben a termék mellet nincs külön jótállási jegy, akkor a számla egyben jótállási jegyként szolgál. A meghibásodott készülék mellé a vételt igazoló számlát, vagy annak másolatát mellékelni kell. A hibás készülék csak akkor tekinthető garanciálisnak, ha rendeltetésszerűen használták és minősített szakember szerelte be. A gyártó és a forgalmazó nem vállal felelősséget a termékek meghibásodásából eredő közvetett károkért. Minőségi kifogást minden esetben írásban kell jelezni az Ügyfélszolgálat elérhetőségein (fax, e-mail). A hibás termék visszaszállításáról és garanciális ügyintézés módjáról kérjük, érdeklődjön ügyfélszolgálatunknál. A beépített termékre a cserejog csak gyártási hiba esetén érvényesíthető. 

Summa-Trade Kft.
1039 Budapest, Heltai J. tér 17. 
Nyitva tartás: H-P 7:00-16:00, SZ-V: ZÁRVA
Telefon: (+36-1) 240-00-21; (+36-1-)240-11-61.
E-mail: info@summatrade.hu
WEB: www.summatrade.hu

Levelezési cím:
Summa-Trade Kft.
1039 Budapest, Heltai J. tér 17.
 
Adatvédelem: 
Személyes adatait – az adatvédelmi törvény előírásainak megfelelően, bizalmasan kezeljük – kizárólag a rendelés teljesítéséhez rögzítjük, más célra nem használjuk, illetve harmadik félnek nem adjuk át. Ez alól kivételt képez a kiszállításhoz szükséges adatok átadása a futárszolgálatnak, a rendelés sikeres teljesítéséhez. Természetesen ezen adatok bizalmas kezelésére szállító partnerünk garanciát vállal.

 

Cégünkről

A Summa-Trade Kft. 1989. október 23-án alakult, és az elmúlt több, mint három évtizedben folyamatosan a hazai parköntözés meghatározó szereplője volt. Az amerikai Hunter öntözőrendszerek magyarországi képviseleteként a legnagyobb piaci szereplővé tette a márkát, amelyet a szakmán belül és kívül is mindenki elismer.
A Summa-Trade terméktámogató rendszere, képzései, tervezői szolgáltatása, az öntöző közéletben betöltött vezető szerepe nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a magyar öntözős szakma kiemelkedjen az európai átlagból.
Büszkék vagyunk az elért eredményeinkre, de igyekszünk megújulni, és a munkánkat még magasabb színvonalon végezni. Ebben sokat segíthet az Ön építő hozzászólása is.

 

 

Cookie beállítások

1039 Budapest Heltai Jenő tér 17.

+36 20 444 54 15

info@summatrade.hu

Munkanapokon 7:00 -tól 16:00 -ig

Adószám: 10259157-2-41

Cégjegyzékszám: 01 09 063203

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk
Kosár tartalma
Tovább a kosárhoz