Termékek

Vásárlási és szállítási feltételek a Summa-Trade Kft. webáruházában (ontozobolt.hu):

Regisztráció:

A webáruházban csak regisztrált vevőink vásárolhatnak. Kérjük, hogy a regisztrációhoz használja a regisztráció linket. A regisztráció ingyenes és semmilyen kötelezettséggel nem jár. Az első lépésben egy szabadon választott felhasználói név, jelszó és a személyes adatai mellett meg kell adnia egy e-mail címét, melyre rendszerünk egy aktiváló kódot küld. Az e-mailben található aktiváló linkre kattintva sikeresen regisztrált a webáruházban.

Nagyon fontos, hogy a regisztráció folyamán valós e-mail címet és telefonszámot (lehetőleg mobiltelefon-számot) adjon meg, hiszen az e-mail cím az aktiváláshoz és a kapcsolattartáshoz szükséges, a telefonszám pedig a futárszolgálatnak szükséges a sikeres kiszállításhoz, illetve probléma esetén ügyfélszolgálatunk munkájához is elengedhetetlen.
Fontos! Egy e-mail címhez csak egy regisztráció lehetséges.

Vásárláshoz minden esetben be kell jelentkeznie. A bejelentkezéshez írja be felhasználónevét és jelszavát, majd kattintson a "belépés" linkre. Ezek után áruházunkba már megvásárolhatja a kiválasztott terméket.
A kosár tartalma módosítható.

Vásárlás menete:
1. A termékek kiválasztása
2. A vásárlás befejezése után kattintson a "rendelés küldése" gombra.
3. Válassza ki a szállítási módot is. (személyes átvétel, futárszolgálat)
4. "Tovább a pénztárhoz"
5. "Rendelés véglegesítése"

Fizetési lehetőségek:
Kiszállítás futárszolgálattal: utánvéttel vagy előre utaláshoz hívja ügyfélszolgálatunkat
Személyes átvétel az üzletben: készpénz, bankkártya vagy előre utaláshoz hívja ügyfélszolgálatunkat

Szállítási módok:
Szállítás futárszolgálattal:
A cégünkkel szerződésben álló futárszolgálat a raktáron lévő termékek esetében, a tárgynapon délelőtt 11 óráig leadott és visszaigazolt megrendeléseket, legkésőbb 2 munkanapon belül szállítja házhoz az Ön által megjelölt címre.

• Személyes átvétel:
Amennyiben a rendelt termék raktáron van, akkor az e-mailben küldött visszaigazolás után a rendelés átvehető központi irodánkban.
Summa-Trade Kft.
1039 Budapest, Heltai J. tér 17.
Nyitva tartás: H-P 8:00-16:00, SZo-Va: ZÁRVA
Telefon: (+36-1) 240-00-21; (+36-1-)240-11-61.

Szállítási korlátozások:
Nagy terjedelmű áruk esetén (KPE cső, szivattyúakna), a szállítási költséget egyedileg határozzuk meg. Részletekért hívja ügyfélszolgálatunkat.

A KPE- és a csepegtetőcsövek csak 100 m-es tekercsekben rendelhetőek.Szállítási költség (futárszolgálattal) Magyarország egész területén:

Rendelés bruttó értéke

Postaköltség/Forint/Bruttó

0-100.000 forint

1.500,- forint

100.001-tól*

0 forint*


*Az ingyenes kiszállítást telepítő és viszonteladó partnereink nem vehetik igénybe.
A nagy terjedelmű áruk esetén, a térfogat és az áru értéke alapján kerül megállapításra a szállítási költség.

Rendelés módosítás vagy elállás:
A fogyasztónak joga van tizennégy napon belül a szerződéstől elállni, abban az esetben, ha az átvett árut hiánytalan és hibátlan állapotban, sértetlen, eredeti csomagolásban visszajutatta az eladónak.
Tekintettel arra, hogy cégünk a lehető legrövidebb időn belül kívánja megrendelőit kiszolgálni, így lehetőség szerint azonnal vagy a legkésőbb a következő munkanap délelőtt 11óráig személyesen vagy faxon a (+36-1) 240-00-21;(+36-1-) 240-11-61 telefonszámokon, illetve az info@summatrade.hu e-mail címen jelezze módosítási vagy elállási szándékát.
A későn jelzett módosítás vagy elállás esetén, a felmerülő költségeket kénytelenek vagyunk a megrendelőre hárítani. Amennyiben a rendeléstől a kiszállítás után kíván elállni, akkor az áruval együtt a számlát is vissza kell küldeni. A visszaszállítás költsége a vevőt terheli.

Garancia: Termékekre 1, 2, 3, vagy akár 5 év garanciát vállal a gyártó és a forgalmazó. A termékhez alkalmazott garanciális időről kérjük, érdeklődjön ügyfélszolgálatunknál. A jótállás csak akkor érvényesíthető, ha a készülék sorszáma és a jótállási jegy sorszáma megegyezik, és az eladástól számított garanciális idő még nem telt el. Amennyiben a termék mellet nincs külön jótállási jegy, akkor a számla egyben jótállási jegyként szolgál. A meghibásodott készülék mellé a vételt igazoló számlát, vagy annak másolatát mellékelni kell. A hibás készülék csak akkor tekinthető garanciálisnak, ha rendeltetésszerűen használták és minősített szakember szerelte be. A gyártó és a forgalmazó nem vállal felelősséget a termékek meghibásodásából eredő közvetett károkért. Minőségi kifogást minden esetben írásban kell jelezni az Ügyfélszolgálat elérhetőségein (fax, e-mail). A hibás termék visszaszállításáról és garanciális ügyintézés módjáról kérjük, érdeklődjön ügyfélszolgálatunknál. A beépített termékre a cserejog csak gyártási hiba esetén érvényesíthető.

Ügyfélszolgálat:

Summa-Trade Kft.
1039 Budapest, Heltai J. tér 17.
Nyitva tartás: H-P 8:00-16:00, SZ-V: ZÁRVA
Telefon: (+36-1) 240-00-21; (+36-1-)240-11-61.
E-mail: info@summatrade.hu
WEB: www.summatrade.hu

Levelezési cím:

Summa-Trade Kft.
1039 Budapest, Heltai J. tér 17.
 
Adatvédelem:
Személyes adatait – az adatvédelmi törvény előírásainak megfelelően, bizalmasan kezeljük – kizárólag a rendelés teljesítéséhez rögzítjük, más célra nem használjuk, illetve harmadik félnek nem adjuk át. Ez alól kivételt képez a kiszállításhoz szükséges adatok átadása a futárszolgálatnak, a rendelés sikeres teljesítéséhez. Természetesen ezen adatok bizalmas kezelésére szállító partnerünk garanciát vállal.

Köszönjük megtisztelő figyelmét
Summa-Trade Kft. csapata

Keresés
Kosár

A kosár üres!